Tesla yol ortasında alev aldı: Müşteri temsilcisi sürücüyü çileden çıkardı

Tesla yol ortasında alev aldı: Müşteri temsilcisi sürücüyü çileden çıkardı

Tesla aracı yol ortasında yanmaya başlayan bir ABD vatandaşı, müşteri hizmetlerini arayarak destek almak istedi, aldığı yanıtla şaşkına döndü.

A+A-

Tesla'sı alevler içinde kaldığında Bishal Malla, cevap alabilmek umuduyla şirketin müşteri hizmetleriyle temasa geçti. Bunun yerine sessizlikle ve yanmış arabasını bir Tesla servis merkezine götürmesi gibi saçma bir öneriyle karşılaştı.

Kaliforniya'da yaşayan Malla, 6 Mayıs'ta Tesla'sıyla işlerini halletmek için dışarı çıkmıştı. Otoyola girmek üzereyken arabasının titrediğini hissetti ve lastiğin patlayıp patlamadığını kontrol etmek için arabadan indi.

Bunun yerine, alttan duman geldiğini gördü. Çok geçmeden tüm arabası alevler içinde kaldı.

Malla Insider'a yaptığı açıklamada, şikayette bulunmak için Tesla'nın müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğinde "raporu aldıklarını" ancak "kimsenin yanıt vermediğini" söyledi.

O zamandan beri şirketle üç ya da dört kez temasa geçtiğini ancak "hiçbir takip almadığını" söyledi.

Sonunda, telefonda bir müşteri hizmetleri temsilcisiyle konuşabildiğini söyledi - ancak bu da ona pek yardımcı olmadı.

Malla Reddit'te "Konuştuğum bir temsilci, tamamen yanmış Tesla'mı Tesla'nın önerdiği servis merkezine götürmemi söyleme cüretini gösterdi" dedi. Malla da haklı olarak temsilciye şu soruyu sordu: "Bunu nasıl yapabilirim ki?"

Malla Insider'a, acentenin yanan arabasını servis merkezine nasıl taşıyabileceğini önermediğini söyledi.

Malla Reddit'te "Evet, sigorta arabayı karşılayacak ama Tesla'dan destek almam gerekiyor. İhtiyacım olan tek şey onlardan gelecek cevap ve başkalarının da aynı sorunu yaşamaması için onları korumak."

Malla, NBC'ye bağlı KCRA 3 kanalına yaptığı açıklamada hayatta olduğu için şanslı olduğunu ve olanlar karşısında "nutkunun tutulduğunu" söyledi.

Reddit'te "Eğer bu olay 30 dakika sonra gerçekleşmiş olsaydı, tüm ailem içeride olurdu" dedi ve eşini ve iki çocuğunu bir aile toplantısına götürmek için eve gittiğini sözlerine ekledi.
 

İlgili Haberler